Hydrogen storage properties, structural analysis, elastic and electronic properties of K2PdH4

Автор(и)

  • S. Al Department of Environmental Protection Technologies, Vocational School, Izmir Democracy University Izmir 35140, Turkey
  • C. Kurkcu Department of Electronics and Automation, Kırşehir Ahi Evran University, Kırşehir, Turkey

DOI:

https://doi.org/10.1063/10.0007077

Ключові слова:

solid-state hydrogen storage, hydrides, structural evolution.

Анотація

Теорія функціоналу густини використовується для вивчення фазових переходів, структурних, пружних та електронних властивостей накопичувача водню K2PdH4. Досліджено структурну еволюцію K2PdH4 під високим тиском разом із властивостями накопичення водню. В умовах навколишнього середовища K2PdH4 кристалізується у тетрагональній структурі з просторовою групою I4/mmm. При поступовому збільшенні тиску на кристал спостерігається фазовий перехід до орторомбічної структури з просторовою групою Immm. Отримано густину станів та структуру електронних зон для кожної фази. Механічні властивості, такі як пластичність та крихкість, досліджуються за допомогою пружних констант, які є вирішальними параметрами для твердотільних матеріалів щодо зберігання водню. Деякі властивості аналізуються за допомогою модуля Юнга, зсуву та об’ємного модуля для виявлення характеру зв’язку у K2PdH4.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

Downloads

Опубліковано

2021-10-18

Як цитувати

(1)
Al, S.; Kurkcu, C. Hydrogen Storage Properties, Structural Analysis, Elastic and Electronic Properties of K2PdH4. Fiz. Nizk. Temp. 2021, 47, 1131-1134.

Номер

Розділ

Статті

Статті цього автора (авторів), які найбільше читають