До 60-річчя від дня народження академіка НАН України Руслана Вовка - Хаджай , Г. Я.; Соловйов , A. Л.; Коршак, В. Ф. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2026)
Ювілейний номер журналу присвячено 60-й річниці з дня народження відомого українського фізика, академіка НАН України Руслана Володимировича Вовка, представника всесвітньо відомої Харківської школи фізики низьких температур. Свого часу батьками-засновниками цієї наукової школи були такі видатні вчені як Л. В. Шубніков, Б. Г. Лазарєв, Б. І. Вєркін та В. Г. Хоткевич.