On polyamorphism in heterophase matter - Bakai , O.S. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2023)
Розглянуто структурні та термодинамічні особливості неперервних й перервних поліморфних фазових перетворень в аморфній матерії, які спричиняються перетвореннями мезоскопічних молекулярних асоціатів. Узагальнено поліаморфізм плинів, розріджених металів та орієнтаційнорозупорядкованого фулериту С60, чистого і допованого важкими інертними газами.