The impact of temperature on electrical properties of polymer-based nanocomposites - Karbovnyk, I.; Klym, H.; Piskunov, S.; Popov, A. A.; Chalyy, D.; Zhydenko, I.; Lukashevych, D. (ФІЗИКА НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР, 2020)
Обговорено результати температурних досліджень нано-композитів на основі полімерів, які одержані включенням багатостінних вуглецевих нанотрубок у тонкі шари poly(3,4-ethylenedioxythophene):poly(4-styrenesulfonate). Значну увагу приділено особливостям температурної залежності електричних властивостей у широкому інтервалі температур: від температури навколишнього середовища до 10 К.